fbpx

Ik kan Karen bij iedereen aanbevelen

Ervaringen en verhalen

Nathalie, een dame met jarenlange darmklachten, was op zoek naar iemand die haar voedingsadviezen kon geven. Hieronder haar kijk op de begeleiding die ik haar heb geboden. 

 Toen ik Karen belde kreeg ik precies hetzelfde gevoel als ik bij de website had. Het kwam authentiek over, zonder opsmuk.

Met Karen heb ik een erg goed  telefoongesprek gehad, ze was ook erg realistisch, dit ben ik, dit kan ik en dit kan ik nog niet. Hierna heb ik het gesprek even laten bezinken, dit is niet om Karen maar dit is om hoe ik ben. Uiteindelijk toch de knoop doorgehakt en met Voedingscoach Vledder doorgegaan.

Karen komt kundig over, is fris in haar ideeen en benadering. Ze gaf duidelijk aan dat ze zeer recent is gestart en nog bezig is met de opleiding. Karen heeft mijn hulpvraag goed en snel opgepakt en kwam direct met praktische idee?n en adviezen over voeding. En geen recepten met teveel ingredi?nten maar gewoon wat makkelijk en vrij simpel te volgen is. Karen is niet iemand die voor jou werkt, maar met jou mee denkt. Ze heeft een zeer lage drempel.

Mijn traject is helaas anders gaan lopen, Qua voeding heeft Karen mij goed geholpen en is mijn doel ook bereikt, met suppletie is dit anders gelopen. Dit is niks ten nadele van Karen want ze heeft mij heel goed op weg geholpen, veel onderzoeken laten doen en een goed suppletie plan geschreven.
Karen legt alles heel duidelijk uit en gebruikt concrete voorbeelden, door middel van deze voorbeelden snap je goed wat ze bedoelt en leg je de link makkelijker.

Als straks alles weer rustig is bij mij, dan zal ik zeker weer Karen als Voedingscoach willen.
En ik zal Karen ook aanbevelen!

Kort gezegd, Ik zal Karen bij iedereen aanbevelen, Karen is snel, denkt out of the box, geeft duidelijke en goede adviezen, de producten die ze adviseert zijn makkelijk aan te schaffen in de supermarkt of andere winkel. En ze staat naast je, dit is wat ik erg belangrijk en fijn vindt aan Karen.

Meer verhalen & ervaringen….