fbpx

Hoe ik al heb kunnen helpen…

Lees hier wat ervaringen…

Review DarmWijsOnline

Review DarmWijsOnline

Marieke heeft de DarmWijsOnline serie gevolgd, lees hieronder hoe blij zij hier van werd!

“Karen heeft zoveel kennis in huis en weet dit ook op een hele toegankelijke manier over te brengen! De DarmWijsOnline serie is mooi opgebouwd, heel volledig en geeft je energie om zelf aan de slag te gaan met je darmgezondheid. Uit alles blijkt dat Karen een enorme passie heeft voor gezonde voeding, darmen en poep. Hier staan ondertussen de potten kool te fermenteren. Dank je Karen voor deze leerzame lessen!”

Ik kan Karen bij iedereen aanbevelen

Ik kan Karen bij iedereen aanbevelen

Nathalie, een dame met jarenlange darmklachten, was op zoek naar iemand die haar voedingsadviezen kon geven. Hieronder haar kijk op de begeleiding die ik haar heb geboden. 

 Toen ik Karen belde kreeg ik precies hetzelfde gevoel als ik bij de website had. Het kwam authentiek over, zonder opsmuk.

Met Karen heb ik een erg goed  telefoongesprek gehad, ze was ook erg realistisch, dit ben ik, dit kan ik en dit kan ik nog niet. Hierna heb ik het gesprek even laten bezinken, dit is niet om Karen maar dit is om hoe ik ben. Uiteindelijk toch de knoop doorgehakt en met Voedingscoach Vledder doorgegaan.

Karen komt kundig over, is fris in haar ideeen en benadering. Ze gaf duidelijk aan dat ze zeer recent is gestart en nog bezig is met de opleiding. Karen heeft mijn hulpvraag goed en snel opgepakt en kwam direct met praktische idee?n en adviezen over voeding. En geen recepten met teveel ingredi?nten maar gewoon wat makkelijk en vrij simpel te volgen is. Karen is niet iemand die voor jou werkt, maar met jou mee denkt. Ze heeft een zeer lage drempel.

Mijn traject is helaas anders gaan lopen, Qua voeding heeft Karen mij goed geholpen en is mijn doel ook bereikt, met suppletie is dit anders gelopen. Dit is niks ten nadele van Karen want ze heeft mij heel goed op weg geholpen, veel onderzoeken laten doen en een goed suppletie plan geschreven.
Karen legt alles heel duidelijk uit en gebruikt concrete voorbeelden, door middel van deze voorbeelden snap je goed wat ze bedoelt en leg je de link makkelijker.

Als straks alles weer rustig is bij mij, dan zal ik zeker weer Karen als Voedingscoach willen.
En ik zal Karen ook aanbevelen!

Kort gezegd, Ik zal Karen bij iedereen aanbevelen, Karen is snel, denkt out of the box, geeft duidelijke en goede adviezen, de producten die ze adviseert zijn makkelijk aan te schaffen in de supermarkt of andere winkel. En ze staat naast je, dit is wat ik erg belangrijk en fijn vindt aan Karen.

KIPPENVEL krijg ik er van…

KIPPENVEL krijg ik er van…

Van het verhaal van M. Aangrijpend hoezeer de darmklachten haar dagelijkse leven belemmerde. Voor M. ben ik zo onwijs blij dat daar nu een einde aan is gekomen en ze weer kan genieten! Dat is waar ik het voor doe!

En dan te bedenken dat er zoveel mensen met soortgelijke heftige klachten zijn. Weet dat er echt wel mogelijkheden zijn om de oorzaak te achterhalen en te behandelen!

Lees hieronder haar verhaal, geschreven door M., 20 jaar oud.

Mijn hele leven heb ik al darmklachten, dit komt ook veel voor in de familie dus ik had daar ook nooit iets achter gezocht. Tot dat het de laatste jaren steeds vervelender werd. Het werd zelfs zo vervelend dat het mijn leven echt begon te controleren. Ik had enorme krampen, soms wel een paar keer per dag en was heel erg moe. Dit hield mij erg tegen in het dagelijkse leven.

Ik heb hierbij verschillende medische hulp gezocht, en kreeg steeds te horen dat het waarschijnlijk in mijn hoofd zat, wat ik in mijn omgeving ook veel te horen kreeg. Via via kreeg ik te horen dat Karen een alternatieve manier had en dat ze er zeker voor open stond om mij hierbij te helpen. 

Van het begin af aan werd ik serieus genomen door Karen, alleen dat was al een hele opluchting! We hebben verschillende testen uitgevoerd (die mij niet eerder waren aangeboden) en daar kwam een hoop duidelijkheid uit. Ik had een slechte ziekteverwekkende bacterie in mijn darmen, maar ook bleek ik erg te reageren op verschillende soorten voeding, zoals gluten. 

Toen kon de behandeling starten, ik moest goed opletten wat ik at, de bacterie mocht namelijk niet verder groeien. Ook heb ik andere behandelingen gekregen om de bacterie aan te vallen. Ook de voedingsmiddelen waar ik niet tegen kon at ik niet meer, daarmee merkte ik al gelijk verschil. Als ik dat wel at door bijvoorbeeld een foutje dan merkte ik dat gelijk. 

Mijn lichaam kreeg op deze manier eindelijk de ruimte om te herstellen met de juiste supplementen. Ik kreeg dan ook meer energie, mijn concentratie en humeur werden beter. En ook de krampen en misselijkheid waren weg. Achteraf is het al misschien wel jaren geleden dat ik me zo goed heb gevoeld! 

Ik had nooit verwacht dat voeding en supplementen zoveel konden veranderen.

Ik heb echt geleerd dat darmklachten niet normaal zijn, en dat het zeker goed is om er over te praten of er naar te laten kijken!

Ervaringsverhaal van M., 20 jaar, darmklachten

Ervaringsverhaal van Paulien – Zwangerschapswens

Ervaringsverhaal van Paulien – Zwangerschapswens

Ervaringsverhaal van Paulien – zwangerschapswens

Eind vorig jaar kwam Paulien bij mij. In eerste instantie voor hulp om af te vallen. De onderliggende wens om af te vallen was om de kans op een zwangerschap te vergroten, dit lukte namelijk helaas niet ‘als vanzelf’.

Bij mijn adviezen heb ik daarom ook rekening gehouden met voeding die bijdraagt aan een zwangerschap, want daar komt echt meer bij kijken dan een gezond eitje en (hoe krijg je) een topfit zaadje! Uiteindelijk met een prachtig resultaat, lees hieronder Paulien haar verhaal.

Geschreven door Paulien, juli 2023

December 2022:

In de maand december was ik aan het bedenken wat ik met me lichaam wou doen. Ik wou graag afvallen en wij hadden een kinderwens maar helaas ging dat bij ons niet vanzelf. Toen ben ik op internet aan het rondspeuren geweest, ik kwam Voedingscoach Karen Alferink tegen. Ik dacht dat is makkelijk, mooi dichtbij, daar ga ik een afspraak maken.

Januari 2023:

Eenmaal een afspraak gemaakt was mijn eerste indruk goed. De klik was er gelijk. Een spontane meid en ik werd goed ontvangen. We hebben mijn wensen besproken dat ik graag wil afvallen omdat ik ook een kinderwens heb. Het is onvoorstelbaar wat Karen daar vanaf weet. Het is niet alleen voeding waarbij ze je kan helpen! Maar gewoon het hele menselijk lichaam. Je staat er versteld van wat je allemaal komt te weten over het lichaam. En welke vitamines en mineralen nodig zijn om alles weer op orde te krijgen. We hebben ervoor gekozen om een hormoontest te doen, en bloed te laten prikken, om te kijken of bij mij alles op orde is.

Maart 2023:

In maart hadden we de uitslag binnen en daar is uitgekomen dat mijn schildklier niet optimaal werkt en dat mijn hormoon (progesteron) wat aan de lage kant was.

Wat gaan we daaraan doen?

Nou daar heeft Karen natuurlijk haar antwoorden wel voor klaar. Samen zijn we gaan zitten en hebben we besproken wat voor supplementen ik daarvoor kan slikken. Door middel van gezond eten en deze supplementen te nemen verandert je lichaam helemaal. Je merkt dat je op dat stuk gewoon te kort hebt gehad.

April 2023:

Ik ben in april de juiste supplementen gaan slikken en ook begonnen met progesteron creme. We hadden tenslotte ook een kinderwens en uit het onderzoek bleek dat ik daar iets te kort van had. Door je cyclus te bepalen en de cr?me elke dag te smeren (erwtje per dag) hoop je dat hier misschien resultaat van te krijgen. Want het blijft natuurlijk een wonder als je een kindje mag en kan krijgen.

Mei 2023:

Wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Karen heeft me zo goed geholpen met de voeding, supplementen en de dingen die ik nodig had. Dat er een positieve zwangerschap uit kwam! Zo wonderlijk allemaal. Door al haar goeie advies zijn wij zo trots dat het gelukt is. Karen is iemand die altijd voor je klaar staat. Echt superfijn. Ze is altijd meegaand met je.

Juni & Juli 2023:

Karen is bereid om je zo goed mogelijk op weg te helpen zodat je mogelijke complicaties kunt voorkomen. Ik ben nu inmiddels 13 weken zwanger en alles gaat nog steeds hartstikke goed. Een gelukkiger mens kun je niet zijn.

Wil je dit nou ook? Schroom niet om een afspraak te maken bij Karen. Je staat er versteld van wat ze allemaal voor je kan betekenen. Niet alleen voeding maar ze kan nog veel meer voor je doen.

Heel veel liefs Paulien Thijen.

Paulien en Sjon zijn op 20 januari 2024 trotse ouders geworden van een wonderschone, gezonde dochter.
Ik doe echt mijn best om professioneel te blijven, maar de tranen van blijdschap, dankbaarheid en geluk springen me in de ogen bij het 1e geboortekaartje dat ik als therapeut mocht ontvangen. Ik ben ook maar een mens…gelukkig! Lfs, Karen

#fertiliteit #kinderwens #zwanger #hormoonbalans #schildklier

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief...

Liefs, Karen