fbpx

Blijft jullie zwangerschapswens uit?

Ontdek hoe je vruchtbaarheid kunt verbeteren…

Wil jij FertiliFIT worden?

Voelt ongesteld worden elke maand weer als een teleurstelling van een niet vervulde zwangerschapswens? Steeds meer mensen ervaren dat een zwangerschap niet altijd vanzelfsprekend is. Maar liefst 1 op de 6 stellen kampt met fertiliteitsproblemen. En laten we eerlijk zijn, het is heel bijzonder als we een nieuw mensenleven kunnen creëren. Daar komt echt best wel wat bij kijken. Er moet veel goed gaan om zwanger te raken, te blijven en een zwangerschap optimaal te laten verlopen.

Willen jullie graag leren wat je zelf kan doen om de kans op een zwangerschap te verbeteren? Lees dan verder wat ik voor je kan betekenen.

Wat doe ik?

 • Samen gaan we na waar de mogelijke oorzaak ligt
 • Gericht laboratoriumonderzoek (speeksel/bloed) wijst uit welke hormonale verstoringen en vitaminetekorten van toepassing zijn
 • Ik maak inzichtelijk wat jullie zelf kunnen doen om de vruchtbaarheid te verhogen en geef natuurlijk praktische tips hoe je dat kan doen (op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en subtiele tips voor tussen de lakens)
 • Ik geef gericht en persoonlijk suppletieadvies om tekorten aan te vullen als dat met voeding alleen niet lukt.

  Begeleiding is ook zinvol ter ondersteuning van een fertiliteitstraject in het ziekenhuis/kliniek.
  Neem gerust contact met me op als je vragen hebt!

  Hoe werk ik?

  Voor het eerste consult vraag ik je om een vragenlijst in te vullen ter voorbereiding op de eerste afspraak.

  De eerste afspraak zullen we aan de hand van de vragenlijst dieper in gaan op jouw persoonlijke situatie, doel(en) en de eerste praktische stap zetten naar het bereiken van jouw doel(en).

  Vervolgens gaan we in samenspraak een passend (lange termijn) plan maken waarin wordt gekeken naar wat jij kan doen om je doel(en) te behalen.

  Woon je niet in de buurt? De begeleiding kan ook online plaatsvinden.

  Mijn consulten komen voor vergoeding in aanmerking door de zorgverzekering (afhankelijk van je zorgaanbieder).

  Het kan eenzaam zijn, maar jullie zijn echt niet alleen…

  “Ik had er nooit zo bij nagedacht…”

   

  Een zwangerschap komt tot stand als de luxe het toelaat. Stress? Dan is een zwangerschap geen prioriteit voor het lichaam, overleven is belangrijker dan nieuw leven. Ondervoeding? En dan doel ik niet op gewicht maar op aanwezigheid van voldoende nutriënten (ja, ook met overgewicht kan er sprake zijn van ondervoeding).
  Als er al tekorten zijn voor één (moeder), dan zijn er zeker geen reserves voor twee (moeder en kind). En zo zijn er nog talloze factoren die bijdragen aan een zwangerschap, of juist belemmeren. Vruchtbaarheidsproblemen komen steeds meer voor, maar liefst één op de zes stellen krijgt ermee te maken. Wat staat jullie zwangerschapswens in de weg? Ik ga graag samen met jullie op onderzoek uit.